Offert

Stäng

Persienner i Stockholm

Persienner

Persienner är nog bland det vanligaste solskyddet vi har. Det är en effektiv, prisvärd och enkel lösning för att finna skugga i Ditt hem. Men vad de flesta inte vet är att dem går att få i flertalet olika material, färger och med flertalet tillbehör vilket innebär att just Din persienn kan bli unik! En persienn skyddar både från sol & värme samt sparar energi. Du kan även använda den som insynsskydd då Du genom vinkling av lamellerna kan bestämma hur mycket Du vill att andra ska se in samt hur mycket Du vill kunna se ut. Aluminium persienner går att få med fyra olika storlekar på lamellerna;16 mm, 25 mm, 35 mm och 50 mm. Alla persienner tillverkas efter mått och färg. Persiennerna är Svensk tillverkade av högsta kvalité för att klara dom stora skillnaderna i temperatur samt dom höga kraven på standard vi har i Sverige.

Skötselråd:
Persienner rengörs med dammvippa eller mjuk borste. Damma med försiktighet. Undvik vatten när du rengör persiennerna då linor och stegband kan krympa.

ROT-avdrag:
Montering av persienner ger inte rätt till skattereduktion.

Mätning:
Man får mäta själv, men då vi har genom åren sett att det kan bli fel rekommenderar vi att ni låter oss sköta mätningen. Dessutom är den kostnadsfri. Alla persienner tillverkas på mm. mått så att det ska bli så lite ljusgenomsläpp som möjligt. I samband med mätningen så tar vi med oss färgprover på lameller. Rekommendationen är att använda ljusa persienner då mörka drar åt sig mycket värme och kan orsaka att glaset spricker. (gäller nyare fönster med isolerglas)

Montering:
Dom flesta persienner i Sverige monteras mellan glasen. Vi monterar alltid persienner mellan glas om fönstret tillåter. Vid mellanglas montering får man det bästa solskyddet då värmen stannar mellan glasen samt att persiennen är skyddad och ofta klarar sig i mer än 25-30 år. I vissa fall måste man montera persiennen frihängande då fönstret inte är gjort för mellanglas montering. Om ni har gamla persienner och beställer nya av oss så tar vi hand om era gamla och kör dom till återvinningen.

Manövreringsalternativ:
Hissning med polyesterlina.
Vridståg av lackerat stål eller i glasklar plast.
Vissa modeller går att få med motorstyrning.
Maxbredd: 400 cm.
Maxhöjd: 300 cm.

Prisexempel:
Maila in antal, bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert. Vi kan i dom flesta fallen lämna en offert på persienner direkt via telefon.