Offert

Stäng

Övriga produkter

Dickson utematta

UTOMHUSMATTA MED TEXTILKÄNSLA OCH UNIKA EGENSKAPER

Vävda med revolutionerade fibrer kombinerar Dicksons mattor vinylgolvets slitstyrka med textilgolvets estetiska och behagliga textur. Dessa mattor utgör en verklig teknisk innovation som utvecklas för de medst krävande miljöer såväl ute som inne. Mattorna är tåliga, bekväma, lättskötta och dekorativa. Mattorna skräddarsys och kan anpassas i många olika utföranden.

Den vattenbeständiga ytan är rötsäker och ogenomtränglig för kvalster, mögel och svamp.

Rengörning sker enkelt med dammsugare, golvborste eller högtryckstvätt.

Max bredd 2 meter x Max Längd 20 meter.

Stilfulla och moderna, de nya mattorna från Dickson är prydda med färgglada kanter och överraskar med nya former som suddar ut gränserna mellan inne och ute.
Vid poolen eller i köket, i salongen eller på terrassen ger mattorna ett nytt uttryck som öppnar för nya möjligheter till eget skapande.

I standardformat eller som måttsydda, enskilda eller i kombination, i någon av kollektionens 13 former eller efter dina egna idéer – nu är det möjligt att bryta sig loss från traditionell design.

Mattorna från Dickson är baserade på en teknisk innovation som utvecklats för krävande miljöer – hotell, restauranger, terrasser, pooler m.m.
De är komfortabla, tåliga, enkla att rengöra och rötsäkra. De kombinerar utseende och textil känsla med vinylens tekniska fördelar.