Offert

Stäng

AMEX Solskydd AB

Företaget

Den svenska befolkningen är känd för sitt lapande av sol. Så fort den visar sig flockas vi i våra trädgårdar. Men ibland kan det dock bli för mycket av det goda och man kommer på sig själv med att uppsöka skuggan för lite svalka. Vi på AMEX solskydd ser det som vår uppgift att hjälpa dig i jakten på skuggan!

Så ta dig tid, klicka runt på vår hemsida och hör sedan av dig till oss.

Vi är ett företag med mer än 10 års erfarenhet inom branschen som riktar sig till privatpersoner, företag och till Dig som är ansvarig för offentlig miljö. Vi täcker hela 08-området från Vallentuna i norr till söder om Söder, både inom och utanför tullarna.

AMEX Solskydd är ett registrerat aktiebolag som innehar F-skattsedel.

Vi har också en AAA certifiering vilket innebär:

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Kundbesök

Då vi anser det viktigt att det blir rätt från början samt för att du ska slippa krångel och onödiga utgifter gör vi kostnadsfria kundbesök. Vid ett kundbesök mäts de fönster som är aktuella. Vi har då även med oss kataloger där information ges om de sol- och insynsskydd vi har i vårt sortiment samt om de leverantörer vi använder oss av.

Kanske vet du redan vad du vill ha? Eller är frågorna många?

Ett kundbesök är enligt oss den bästa formen för att du som kund ska kunna ta ett beslut i lugn och ro och känna att du har vår fulla uppmärksamhet.

Kundbesöken är alltid kostnadsfria och det finns inget köptvång så kontakta oss redan idag!

Villkor & trygghet

Då vi mäter, säljer och monterar våra produkter själva slipper vi mellanhänder och eventuella missförstånd. Våra kunder ser det som en trygghet att vi är med under hela processen, från inledningsfas till slutmontering!

För Din trygghet lämnar vi även 3 års garanti på samtliga produkter samt på utförda arbeten. Vid fakturering är villkoren 30 dagar netto, både för företag och för privatpersoner.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss för mer information!