Offert

Stäng

Markiser

Terrassmarkiser

Optimal för dig som vill ha ett extra rum under sommarhalvåret. Den både skyddar dig från sol-, insyn och mot ett stilla sommarregn. Våra terassmarkiser reducerar upp till 70% av solens värmepåverkan vilket ger dig både svalka och skydd mot solens UV-strålar. Vi på AMEX Solskydd kan erbjuda dig flertalet olika modeller av terrassmarkiser. Vårt urval av markisdukar i över 100 kulörer och flertalet tillval gör att du kan få din terassmarkis precis som du önskar.

Matcha den mot fasaden eller välj en kulör som bryter och blir en snygg inredningadetalj. För att se prover på kulör och material klicka här så omdirigeras du till vår leverantör. För extra skydd kan du välja att beställa en terrassmarkis som är sluten i kassett. Detta innebär att din markisduk behåller sitt fina skick längre då den inte utsätts för vädrets påfrestningar. Vid större fönsterpartier kan koppling av flera markiser göras med samma kassett vilket är både estetiskt tilltalande och smidigt. Terrassmarkisen monteras antingen mot vägg eller mot tak.

Ta gärna en titt på vår markisdemo – klicka här för att se videon!

Manövreringsalternativ:
Motordrift med brytare, fjärrkontroll eller via App
Snäckväxel vev
Motordrift med sol & vindautomatik

Maxmått:
Markis med hel duk ( ej dukdelning ) 700 cm
Armlängder 175, 210, 260, 310,365 samt 410 cm
Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Fönstermarkis

Fönstermarkisen fyller flertalet funktioner. Den både skyddar dig mot sol och värme samtidigt som den ramar in ditt fönster och ger din fasad ett mer ombonat intryck. Du slipper även solblekta golv och möbler och får på så sätt en längre livslängd på ditt hus och din interiör.

Våra fönstermarkiser kan levereras i över 100 kulörer och du kan välja om du vill ha manuell eller fjärrstyrd manövrering, med eller utan sol- och vindsensor. För att skydda din markis ytterligare kan du välja att beställa en i kassett. Kasetten kan levereras i flertalet olika kulörer. Denna modell harmonierar ofta mycket elegant med fasaden då den smälter in i fasaden.

Manövreringsalternativ:
Invändig dragsnöre
Utvändig dragsnöre
Motordrift med brytare, fjärrkontroll eller via App

Motor via sol- & vindautomatik
Max bredd 600 cm.

Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Balkongmarkis

Detta är en markiskonstruktion utvecklad enbart för montage i balkongalkov. Inga ingrepp i vare sig tak eller golv erfordras och markisen kan därför lätt flyttas. Markisen är enbart avsedd för balkonger.

Denna modell av markis kräver att tak eller annan balkong finns ovanför den egna balkongen. Två aluminiumben monteras mellan golv och tak, därefter monteras markisröret mellan aluminiumbenen. Det erfordras inga ingrepp i vare sig tak eller golv. Markisen är därför mycket lätt att flytta.
Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Korgmarkis

Ett effektivt sol- och insynsskydd som dessutom förhöjer din eller ditt företags fasads utseende. Markisen har utrymme för reklamtryck och passar bra för t.ex. butiker, barer, hotellentréer m.m. En reklampelare för ditt företag samtidigt som du minimerar sol- och värmeinsläpp.

Korgmarkisen måttbeställs och kan därför utformas helt och hållet efter dina önskemål och anpassas till just din fasads arkitektur och utseende. Du har över 100 olika kulörer att välja med. För att se prover klicka här. Du kan även välja mellan antingen fast eller uppfällbar markiskonstruktion.

Manövreringsalternativ:
Snäckväxel / vev, utvändigt.
Motordrift med strömbrytare
Fjärrkontroll, App eller sol- och vindautomatik

Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Markisväv

Sandatex har jobbat med Nanoteknologi i akrylvävarnas impregnering för vatten och smutsavvisning i flera år. Vår långa erfarenhet och samarbetet med våra leverantörer gör att vi kan tillgodose de högsta kraven på kvalitet och livslängd.

För information om markisväv

Besök även Dickson för att läsa mer

Screenmarkis

Screenmarkis är en utvändig vertikalmarkis avsedd för screenväv eller markisväv i akryl.

 Screen monteras nära fönster och fasad och eliminerar på så sätt infallande sidoljus. Med en screenväv reduceras det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut.