Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Please leave this field empty.


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

08 – 411 22 55

Rullgardiner i Stockholm

Rullgardiner & Mörkläggningsgardiner

rullgardinerRullgardiner används vanligtvis i sovrum, men en rullgardin är så mycket mer! Då den dämpar ljuset passar den utmärkt i hemmets samtliga rum. I vardagsrummet, badrummet, köket, uterummet, den inglasade balkongen, verandan m.m, användningsområderna är oändliga.

Vi på Amex Solskydd kan med vårt stora sortiment erbjuda Dig som kund rullgardiner i en mängd olika färger, mönster, strukturer och material. Allt ifrån rullgardiner som är transparenta och släpper igenom delar av ljuset till de som är mörkläggande och tar bort ljuset helt och hållet. Du kan även få din rullgardin som frihängande eller insluten i en kassett med sidoskenor. Som komplement till vårt sortiment av rullgardinsdukar erbjuds Du en mängd av olika tillval så som fasoneringar, draganordningar och infästningsmöjligheter. Allt för att tillgodose just Dina önskemål och Ditt behov. Möjligheterna är många och valet är Ditt!

child-friendlyManövreringsalternativ:
Fjädermekanism
Kulkedja
Motorstyrning

Nyhet! Nu går det att få motordrivet med fjärrkontroll och laddbara batterier (inga synliga kablar samt ingen el installation) 

Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Max bredd: 400 cm

Duo rullgardin

Duo är en ny variant av sol- och insynsskydd som ger helt nya möjligheter till en harmonisk innemiljö med dagsljuset som ljuskälla.Den smarta konstruktionen gör att du själv väljer hur mycket ljus, eller insyn, som ska skärmas av. Allt från fullständig avskärmning till fullt insläpp. Väven är delvis transparent vilket innebär att man inte behöver dra upp gardinen för att få ett härligt mjukt ljus i rummet. Duo är en spännande och elegant inredningsdetalj för varje rum!
child-friendly
Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.

Mini rullgardin

mini-rullgardinDen nya, slimmade lösningen för mörkläggning
Mini är ett bra val för miljöer där man vill begränsa ljusinsläppet så mycket som möjligt, exempelvis i sovrum. Gardintyget löper i kanaler som smiter åt väl mot fönsterbågen. Det ger en annan betydande fördel – det är lätt att dra gardinen ner och upp även om man har blommor och andra föremål stående på fönsterbrädan. Gardinen ”följer också med” när man öppnar fönstret, t ex vid vädring under varma sommarnätter. Mini kan förses med tyg i många olika kulörer och mönster
– be att få se vår kollektion av tygprover! Fönster nischen måste vara minst 16mm. djup för att montera mini rullgardinen.

child-friendly
Prisexempel:
Maila in bredd och höjd på det aktuella fönsterglaset eller ring oss för offert.